GNTM | Παίκτρια προσβλήθηκε από το σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου και αποχώρησε με δάκρυα από το πλατό

Share on:

Η Ζωή δεν δέχτηκε τις πιο θετικές κριτικές για τη φωτογράφισή της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Οι κριτές έκαναν πολλά αρνητικά σχόλια στο νεαρό μοντέλο, τονίζοντάς της πως μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Όσο κι αν τη στεναχώρησαν τα σχόλια των κριτών, μια ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου ήταν αρκετή για να την κάνει να φύγει δακρυσμένη από το πλατό.

«Ζωή μου σε αγαπώ, σε λατρεύω, αλλά θα τα ακούσεις. Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ ο Στάθης Ψάλτης με περούκα», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου. Αν και οι υπόλοιπες παίκτριες ξέσπασαν σε γέλια, η ίδια φάνηκε πως προσβλήθηκε από το σχόλιό του.

«Ήσουν αλλού χθες. Γιατί βρε κορίτσι μου; Ζωή, ειλικρινά πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Σε όλες έχω αδυναμία, ακόμα κι όταν δεν κάνετε καλή δουλειά, σας εκτιμώ και σας λατρεύω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ζωή, είναι δύσκολα τα πράγματα», της είπε.

«Έχω ακούσει κι άλλες φορές αρνητικά σχόλια, στα άλλα πλατό κι αυτή ήταν ακόμα μια φορά. Σαν να ήταν αστείο, γελούσαν κιόλας κι ένιωσα πολύ άσχημα», είπε στη συνέχεια η Ζωή στην κάμερα του GNTM.

Αφού αποχώρησε από το πλατό, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τη δικαιολόγησαν, λέγοντας πως ένιωσε μια αδιαθεσία, όμως οι κριτές δεν πείστηκαν και πήγαν να τη βρουν για να λύσουν την «παρεξήγηση».

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE