Βικτόρια Μπέκαμ | Αυτό είναι το workout που ακολουθεί για τέλειο σώμα

Share on:

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε φωτογραφίες από την προπόνησή της. Η πρώην Posh Spice έχει δώσει διάφορες συνεντεύξεις σχετικά με τη ρουτίνα της άσκησής της στο παρελθόν. Ωστόσο πάντα άφηνε πάντα να εννοηθεί πως το workout της περιστρέφεται γύρω από το τρέξιμο. Τώρα λοιπόν αυτές οι νέες φωτογραφίες ήρθαν να ρίξουν περισσότερο φως στη γυμναστική της.

Τι ήταν εκείνο που έκανε τη Βικτόρια να στραφεί στα πους απς, τα βαθιά καθίσματα και τα βάρη; Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του Μπόμπι Ριτς. Πρόκειται για τον αγαπημένο personal trainer των celebrities, έναν προπονητή επιδόσεων και σύμβουλο φυσικής κατάστασης. Ο fitness expert έχει συνεργαστεί με τη Βικτόρια Μπέκαμ επί έξι μήνες.

Το μυστικό βρίσκεται στη μίξη των προπονήσεων

Ο Ριτς στρατολογήθηκε από τη Μπέκαμ όταν η σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε σε αδιέξοδο. «Της είχε γίνει φανερό ότι τα οφέλη από τις δικές της προπονήσεις είχαν γίνει ελάχιστα», μας είπε. «Παρά το γεγονός ότι περνούσε τουλάχιστον 90 λεπτά στο γυμναστήριο σε καθημερινή βάση, δεν έβλεπε βελτίωση στη φυσική της κατάσταση. Ήταν έτοιμη για μια αλλαγή», αναφέρει ο trainer στο Women’s Health. Και συνεχίζει: «Η Βικτόρια ήταν ομολογουμένως ανήσυχη γύρω από το θέμα της άρσης βαρών (της θύμιζε τον Hulk), ωστόσο ένιωσε πολύ χαρούμενη όταν της απέδειξα πόσο λάθος έκανε».

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει ο ειδικός, η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ πλέον δεν μετρά την επιτυχία της προπόνησης ανάλογα με τον αριθμό των συνεδριών ή των ωρών που περνούσε στο γυμναστήριο την εβδομάδα. Τώρα ακολουθούμε νέα τακτική: Μετράμε την απόδοσή της σε κάθε συνεδρία, είτε όταν αυξάνει το εύρος της κίνησής της είτε όταν αυξάνει το βάρος που σηκώνει κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ενδυνάμωσης. Έτσι αποκτά καλύτερη εικόνα για την πρόοδό της αλλά και περισσότερη σιγουριά για το σώμα της.

Πηγή : okmag


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE