Τσιμιτσέλης | Κέρδισε 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι

Share on:

Απέναντι από τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλη κάθετε στην καρέκλα της συνέντευξης μιλώντας για το παρελθόν του και για την αγάπη του προς την οικογένεια του.

Χαλαρός, ευδιάθετος και ελαφρά συγκινημένος  μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy».

Μιλώντας για το εγχείρημα στην παρουσίαση φέτος στο Mega δηλώνει πολύ ευχαριστημένος. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί με νέους κύκλους, το Αιγαίο αλλά και το εξωτερικό.

«Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό» είπε στον οικοδεσπότη του.

«Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου»

Αποκάλυψε ότι υπήρξε πολύ τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του όπου με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αποκτήσει μία κόρη, την Εύα, από τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι 8 ετών και όπως εξομολογήθηκε της έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα σε προηγούμενη συνέντευξη του σχετική με το θέμα είχε πει:  «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά είναι αναγκαστικό. Δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον άλλον για το παιδί. Βεβαίως και προηγείται το παιδί όμως έχεις να ζήσεις και τα υπόλοιπα σου χρόνια. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν περνά καλά να προσφέρει κάτι καλό στο παιδί, μόνο προβλήματα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν. Ευτυχώς όμως τα παιδιά σήμερα είναι πιο έξυπνα και πιο εξελιγμένα από ότι εμείς. Έχουν άλλα ερεθίσματα.».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με μέρος της συνέντευξης του Γιάννη Τσιμιτσέλη:

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE