Οι 7 αγορές της άνοιξης μέσα από το street style

Share on:

H Vogue επέλεξε τα ωραιότερα street style από τη Νέα Υόρκη και τα βασικά κομμάτια για να τα αντιγράψετε.

Το street style επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης και μαζί του όλα τα hero pieces της ανοιξιάτικης μόδας. Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα σεζόν, αφήνουμε πια πίσω τα παλτό και τα oversized πλεκτά και κάνουμε upgrade στην γκαρνταρόμπα μας με τις πρώτες τάσεις της άνοιξης, όπως τις ανακαλύψαμε στα catwalks της SS22. Οι street stylers φόρεσαν ήδη όλα τα νέα trends στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δίνοντάς μας μια γεύση από τα κομμάτια-κλειδιά που θα προσθέσουμε στην shopping list μας.

Η Vogue καταγράφει τα κορυφαία street style trends της άνοιξης και τα new basics για να αναβαθμίσετε το στυλ της νέας σεζόν.

To dress over pants

Ένα από τα κορυφαία looks που είδαμε στα shows των Louis Vuitton και Isabel Marant, ήταν το dress over pants, που συνδυάζει φόρεμα και παντελόνι στην ίδια εμφάνιση. Οι street stylers στη Νέα Υόρκη φορούν ήδη την τάση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε ένα αέρινο φόρεμα ώστε να διακρίνεται η αντίθεση.

Ασύμμετρο φόρεμα, Balenciaga.
Ψηλόμεσο παντελόνι, Zara.

To trench coat

Το νέο basic της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι μια καπαρντίνα σε χακί ή καφέ, αντί για το κλασικό μπεζ χρώμα. Στα πρώτα ανοιξιάτικα street style, συνδυάστε τη με loafers.

Καπαρντίνα, Massimo Dutti.

Το cargo παντελόνι

Η viral τάση της άνοιξης 2022, είναι το cargo παντελόνι με τις τσέπες στο πλάι, που βλέπουμε πλέον να το επιλέγουν και οι πιο κομψές street stylers. Συνδυάστε το όμως καλύτερο με high heels, αντί για φλατ παπούτσια.

Cargo παντελόνι, Bottega Veneta.

Το maxi clutch

Η τσάντα που θα κρατήσουμε περισσότερο την άνοιξη, είναι το maxi clutch. Μπορεί να έχει και ένα μικρό λουράκι για τον ώμο, ακόμα και τότε όμως θα την κρατήσετε σαν clutch

Τσάντα, Fendi.

Τα strappy πέδιλα

Την άνοιξη ξεχνάμε σίγουρα τα sneakers και τα slippers. Το νέο mood χρειάζεται θηλυκά strappy πέδιλα με λουράκια που αγκαλιάζουν τα πόδια και συνδυάζονται με φορέματα, cropped pants και όλες τις πλισέ φούστες της άνοιξης.

Πέδιλο, Tsakiris Mallas.

Το πορτοκαλί σακάκι

Στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μην διστάσετε να φορέσετε φωτεινά χρώματα, όπως το πορτοκαλί. Μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα με ένα σακάκι, αλλά μπορείτε να κάνετε και total look με κοστούμι.

Πορτοκαλί σακάκι, Off-White.

Πηγή : vogue.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE