Full ερωτευμένοι Βανδή – Μπισμπίκης | Φωτογραφίζονται αγκαλιά

Share on:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι full in love και αχώριστοι. Οι δυο τους κάνουν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις. Αν και αρχικά είχαν κρατήσει χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, πλέον διαχειρίζονται διαφορετικά το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Και είναι όλο και πιο εκδηλωτικοί. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους, μετά το ταξίδι στο Παρίσι, έγινε στο θέατρο Cartel όπου ο Μπισμπίκης σκηνοθετεί την παράσταση “Κόκκινα φανάρια”.

Η ίδια ήταν διαρκώς στις πρόβες στηρίζοντας τον αγαπημένο της, και χθες το βράδυ ήταν στο πλευρό του.

Μάλιστα, για πρώτη φορά οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους αγκαλιασμένοι, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι.

Για αυτή τη βραδινή εμφάνιση στο θέατρο, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα total black σύνολο με μαύρο μπλέιζερ, παντελόνι και ζιβάγκο.

Μια ασφαλή και safe επιλογή για τη Βανδή, η οποία φοράει συχνά μπλέιζερ σε εμφανίσεις της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, έκαναν ένα ταξίδι αστραπή στο Παρίσι. Μετά την απόδραση στη Ρώμη που ήταν και η πρώτη επιβεβαίωση του έρωτά τους το ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη του φωτός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι εθεάθη στο αεροδρόμιο χέρι χέρι και σε ρομαντική διάθεση αναχωρώντας από Ελλάδα.

Το ταξίδι στο Παρίσι έκανε γνωστό η ίδια η Βανδή η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Centre Pompidou, το διάσημο πολιτιστικό κέντρο που βρίσκεται στο τέταρτο δημοτικό διαμέρισμα στην περιοχή Μπομπούρ του Παρισιού, στη με έργο που την εντυπωσίασε.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή στα stories της.

Πηγή:thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE