Αρραβώνας υπερπαραγωγή | Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση

Share on:

Kαλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα τη Δευτέρα ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σάββατο σε μια τελετή-υπερπαραγωγή βρέθηκε στο στούντιο. Μάλιστα ο Μαυρίκος Μαυρικίου δεν δίστασε να τραγουδήσει α καπέλα στο πλατό το τραγούδι του Γιάννη Πάριου «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου».

Σε σχετική ερώτηση ο ίδιος αποκάλυψε ποιος πλήρωσε τα έξοδα για τη λαμπερή βραδιά του αρραβώνα. Εκτός από κάποια έξτρα έξοδα όλα τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι γονείς της νύφης.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε συγγενείς και φίλους στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας έχοντας οργανώσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: από το μενού του αρραβώνα και τη διακόσμηση, τα happenings πριν από την τελετή μέχρι το γλέντι και το σπάσιμο πιάτων. Ο γαμπρός είχε μάλιστα αναφέρει ότι υπολογίζουν να σπάσουν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00, τουλάχιστον 5.000 πιάτα.

Μάλιστα, εκτός προγράμματος φαίνεται πως έβγαλε τον αρραβώνα το «χρύσωμα» του ζευγαριού. Όπως συνηθίζεται σε πολλά μέρη, συγγενείς, κουμπάροι ή και φίλοι χαρίζουν κοσμήματα και λίρες στα ζευγάρια, ενώ σε κάποιες περιοχές υπάρχουν και πιο ιδιαίτερα έθιμα. Ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση το απόγευμα του Σαββάτου μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Η Ιλάειρα κατέφθασε στη δεξίωση με κάμπριο, ενώ πυροτεχνήματα άρχισαν να πέφτουν για το ζευγάρι πριν μπει στην αίθουσα. Εκεί μετά τις βέρες, οι συγγενείς τους ξεκίνησαν να τους χαρίζουν χρυσές λίρες και ακριβά κοσμήματα.

Αν και μόνο ένα τέταρτο είχε προβλεφθεί για τη διαδικασία, όπως ανέφερε ο Αρτ Αντιμιάν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», όλο αυτό κράτησε 40 λεπτά, αφού τα χρυσαφικά ήταν πολλά. Αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και χρυσές λίρες στο πέτο. «Το πιο σπουδαίο πράγμα που φοράμε είναι οι βέρες μας», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα του «Τι λες τώρα» έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Ιλάειρα. Καθώς οι συγγενείς της Ιλάειρας Ζήση ήταν περισσότεροι, καθώς η μέλλουσα νύφη κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας όπου έγινε ο αρραβώνας, τα χρυσαφικά ήταν περισσότερα για τον μέλλοντα γαμπρό, όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE