Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Δεν μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα reality

Share on:

Λίγο πριν τη μουσική “συμμαχία” τους στη σκηνή του VOX η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντήθηκαν με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησαν για τη “νέα εποχή” στη μουσική και τα μουσικά reality.

Τι θα έλεγαν σε κάποιον νέο που θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται σήμερα με τη μουσική; Είναι τελικά τα μουσικά reality ένα πρώτο εισιτήριο για τον χώρο και πόσο έχουν δυσκολέψει οι εποχές;

Για όλα αυτά μίλησαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οι οποίες το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν καλεσμένες του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” και με αφορμή το κοινό επαγγελματικό τους βήμα και τη συνεργασία τους στη σκηνή του VOX τον φετινό χειμώνα, μοιράστηκαν απόψεις και στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

Μιλώντας για τη μουσική “συμμαχία” τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανέφερε πως η συνεργασία τους αποτελεί πρόκληση για εκείνη, σχολιάζοντας πως η ίδια είναι άνθρωπος των συνεργασιών, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

“Αγαπάω τις συνεργασίες και συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Πετυχαίνουν όλες. Μία συνεργασία χρειάζεται προσπάθεια, εμπιστοσύνη, χαρά, δουλειά και με όσους και όσες συνεργάστηκα αυτές οι προϋποθέσεις υπήρχαν. Αυτές υπάρχουν και εδώ τώρα με την Ελεωνόρα”, δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ τον λόγο πήρε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λέγοντας πως “το γεγονός ότι η Ελευθερία ήρθε στη ζωή μου και με προσκάλεσε να συνυπάρξουμε, για μένα είναι μία πολύ σημαντική στιγμή να νιώσω περήφανη για τον εαυτό μου. Τη λατρεύω”.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τα μουσικά reality, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να υποστηρίζει πως δεν μπορεί ένας νέος τραγουδιστής να στηρίζει την καριέρα του στα reality.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μία καριέρα στα reality. Ό,τι έχει συμβεί είναι σπάνιο φαινόμενο δηλαδή από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν στέκει μουσικά, είναι σε δεύτερο επίπεδο το μουσικό κομμάτι“, ενώ σε ερώτηση για το αν αποτελεί ένα πρώτο “εισιτήριο” για την είσοδο στον χώρο, η ίδια διατήρησε τις επιφυλάξεις της.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέρνοντας ως παράδειγμα τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό οι οποίοι και οι δύο ξεκίνησαν από μουσικά reality, ανέφερε πως πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που τα παιχνίδια τους έδωσαν μία ώθηση αρχική και μία πρώτη δημοσιότητα.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: “Τώρα είναι πιο δύσκολο να πετύχει κάποιος”

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολο να πετύχει κανείς στον χώρο της μουσικής τη σημερινή εποχή, τόνισε πως “σαφώς είναι πιο δύσκολο να πετύχει κανείς αυτή την εποχή” και ανέφερε πως “εμείς ζήσαμε σε μία εποχή όπου υπήρχε περισσότερη χαρά και ένταση, για παράδειγμα κάναμε 6 παραστάσεις την εβδομάδα, μόνο τη Δευτέρα έκλειναν τα μαγαζιά. Τραγούδια που γίνονταν μεγάλες επιτυχίες και από την πλευρά των εντέχνων και των λαϊκών, με δισκογραφικές που λειτουργούσαν κανονικά ως παραγωγοί. Νομίζω έχει δυσκολέψει η εποχήΑν ξεκινούσα τώρα νομίζω δεν θα έκανα τη διαδρομή που έκανα“.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE