Ζούλοβιτς | Ανάσα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Υψηλοί οι μισθοί στα εμπορικά καταστήματα -Συνέντευξη στην Valuenews.gr

Share on:

Με αέρα επιστροφής στην κανονικότητα ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, που θα διαρκέσουν περίπου δεκαπέντε ημέρες.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την Valuenews.gr και τον Ελλάδα FM, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Ζούλοβιτς, υποστήριξε ότι πλέον οι καταναλωτές κινούνται ελεύθερα στα εμπορικά καταστήματα, ψωνίζουν ωστόσο διστακτικά.

Τόνισε ακόμη ότι οι μισθοί των υπαλλήλων στα εμπορικά καταστήματα είναι ιδιαίτερα καλοί και υπάρχουν πάντοτε κενές θέσεις.

Ειδικότερα:

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκινήσαν μαζί με την παύση λειτουργίας του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Πλέον ο κόσμος μπορεί πιο άνετα να μπει στα καταστήματα να ρίξει μια ματιά και να αποφασίσει αργότερα εάν θα ψωνίσει, κάτι που πριν δεν το έκανε τόσο εύκολα.

Κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα ήταν υποτονική. Ο κόσμος είναι λίγο φοβισμένος και βλέπει την τσέπη του πιο άδεια από πριν, διότι όλα αυτά που έχουν ανεβάσει το κόστος ζωής δεν είναι εύκολο και πλέον ο καταναλωτής ζυγίζει τι θα αγοράσει.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν είναι τόσο μεγάλες, πρόκειται στην ουσία για προσφορές. Ο κόσμος θα κοιτάξει τι πραγματικά του λείπει και μετά θα πάει να αγοράσει».

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Όλοι ψάχνουν προσωπικό. Οι μισθοί στα εμπορικά καταστήματα είναι πολύ υψηλότεροι από τον κατώτατο μισθό. Δυστυχώς η περίοδος της καραντίνας και τα μέτρα που ελήφθησαν, δίνοντας «μισθό» χωρίς εργασία έκανε πολύ κόσμο να επαναπαυτεί και να μην αναζητήσει εργασία».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE