Οικονόμου | Η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ παραποίησε τις δηλώσεις μου – Συνέντευξη στην Valuenews

Share on:

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με δηλώσεις του στην δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την Valuenews.gr και τον Ελλάδα FM, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, αναφορικά με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ για τις αυξήσεις των τιμολογίων στο ρεύμα.

Ο κος Οικονόμου έκανε λόγο για παραποίηση των λεγομένων του και αντιπολίτευση χυδαιότητας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο Βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε:

«Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη χυδαιότητα υπάρχει από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ είπα κάτι πολύ απλό και θα το πω και τώρα και θα το λέω και πάντα. Και το πιστεύω. Αυτή τη στιγμή πρέπει να στηριχθούν τα αδύναμα νοικοκυριά. Η Κυβέρνηση έχει δώσει 800 εκατ. ευρώ για την ενέργεια, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο. Υπάρχει το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, που όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί να στηριχθεί. Άκουσα με χαρά τον κο Σκρέκα να λέει ότι μέχρι και 6.000 ευρώ μπορεί να πληρωθεί ένα νοικοκυριό, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδυναμία. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που στηρίζουν τα αδύναμα νοικοκυριά και πραγματικά εκεί που υπάρχει αδυναμία, πρέπει το Κράτος και η ΔΕΗ να είναι αρωγός. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και αυτό είπα και στις δηλώσεις μου στην τηλεόραση.

Και είπα ότι η ενέργεια, όπως και άλλοι λογαριασμοί, πληρώνεται από τον κόσμο. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην πληρώνει για να έχει ρεύμα στο σπίτι του. Ναι, τσάμπα δεν υπάρχει ενέργεια στο σπίτι. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που μπορεί να λάβει κάποιος ενέργεια σε χαμηλές τιμές έως και δωρεάν. Αλλά, όμως πάντα γίνεται και ένας έλεγχος. Ένας που δεν έχει δεν θα πρέπει να επιβαρύνεται, αλλά ένας που έχει δεν θα πρέπει να πληρώνει όπως πληρώνουν και οι υπόλοιποι.

Η μονταζιέρα και η δολοφονία χαρακτήρων είναι γνώρισμα των κυρίων αυτών γιαυτό έχουν καταντήσει εκεί που έχουν καταντήσει. Θλίβομαι βαθύτατα που οι περισσότεροι το αναπαρήγαγαν κακόβουλα ή χωρίς να ελέγξουν και παίξανε το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE