Ο Κώστας Καραγκούνης στην ValueNews | Όχι στον καταναγκασμό ναι στην πειθώ για τον εμβολιασμό

Share on:

Στα μικροκομματικά παιχνίδια που τελούνται σε βάρος της κοινωνίας, απέδωσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης, την αποχώρηση Αποστολάκη από το Κυβερνητικό σχήμα πριν καν αναλάβει καθήκοντα. 

Όπως είπε σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Πρωθυπουργός πήρε μια γενναία πολιτική απόφαση, προτείνοντας ένα πρόσωπο υπερκομματικό στην θέση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, έναν πρόσωπο που είχε διατελέσει Υπουργός στην Κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτή όμως η κίνηση φαίνεται ότι δεν άρεσε και είχαμε αυτά τα αποτελέσματα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Καραγκούνης, απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο Κυβερνητικό σχήμα, παρά το γεγονός ότι το όνομα του διέρρευσε στα πολιτικά πηγαδάκια και γράφτηκε σε μεγάλες εφημερίδες.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφέρθηκε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν απώλειες για το Κυβερνών κόμμα, διατηρούν ωστόσο την διαφορά σε διψήφιο αριθμό.

Αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που επιβάλλει η Κυβέρνηση, ο Κώστας Καραγκούνης υποστήριξε ότι υπάρχουν δύο συνταγματικά δικαιώματα, τα οποία συγκρούονται. “Οι ειδικοί και οι επιστήμονες έχουν τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα οι ίδιοι οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν που θα καταλήξουν. Προσωπικά δεν πιστεύω στον καταναγκασμό, αλλά στην Πειθώ”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κος Καραγκούνης.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε ακόμη για το νέο σύστημα που άφησε εκτός των ΑΕΙ αρκετούς υποψηφίους σπουδαστές, για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν και την ετοιμότητα της Κυβέρνησης σε ένα πιθανό ισχυρό μεταναστευτικό κύμα.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE