Μανιάτης | Διακοπές ρεύματος ακόμη και για 100 ευρώ – Συνέντευξη στην Valuenews.gr

Share on:

Σε διακοπές ρεύματος ακόμη και για απλήρωτους λογαριασμούς των 100 ευρώ, προχωρούν οι πάροχοι ρεύματος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Τεχνικών της ΔΕΗ Κώστα Μανιάτη.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, την Valuenews.gr και τον Ελλάδα FM, o κος Μανιάτης επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη προειδοποίηση στους καταναλωτές έστω και με ένα γραπτό μήνυμα.

Σημείωσε δε, ότι επιβάλλεται η άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων από την πλευρά της Κυβέρνησης, διότι ο κόσμος αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το νέο κύμα ακρίβειας που πλήττει και την χώρα μας.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ ανέφερε:

«Οι εντολές που έχουν πέσει στους παρόχους από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ είναι αρκετές. Ζητάνε να γίνουν οι διακοπές κανονικά. Γιαυτό το ανακοίνωσα και είπα ότι οι διακοπές είναι πάρα πολλές και πρέπει ο κόσμος να προλάβει να κάνει διακανονισμούς ή να αποφασίσει η Κυβέρνηση να κάνει πέντε κινήσεις για να μην αφήσει τον κόσμο χωρίς ρεύμα.

Ακόμη και για απλήρωτους λογαριασμούς 100 ευρώ δίνεται εντολή στους παρόχους να κάνουν διακοπές ρεύματος και στη ΔΕΗ το ποσό του απλήρωτου λογαριασμού που δρομολογείται η διακοπή είναι 400 ευρώ».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

«Όταν έρχεται ο λογαριασμός και μένει απλήρωτος είναι μια προειδοποίηση ήδη στον καταναλωτή για την διακοπή που θα επέλθει. Αυτό για εμένα είναι λάθος, δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο χωρίς ρεύμα και πρέπει έστω και με ένα μήνυμα να ενημερώνονται οι πολίτες ότι μέχρι την τάδε ημερομηνία εάν δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός ή δεν έχει διακανονιστεί, θα υπάρξει διακοπή».

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

«Η Κυβέρνηση πρέπει να βρει κάποιες άλλες λύσεις γιατί αυτή η ακρίβεια δεν θα σταματήσει εδώ. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση με τις αυξήσεις θα διαρκέσει πάνω από 3 χρόνια. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου ακρίβειας».

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE