Η Ματίνα Παγώνη στην ValueNews | Μεγάλη η πίεση στο σύστημα Υγείας από τα κρούσματα – Όχι στον πανικό (βίντεο)

Share on:

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στην χώρα με τα κρούσματα του κορωνοϊου, έκρουσε για μια ακόμη φορά σε συνέντευξη της στην ValueNews και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών – Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

Η κατάσταση στις ΜΕΘ, κυρίως της Βορείου Ελλάδος είναι σε πολύ δύσκολο σημείο, επεσήμανε  η κα Παγώνη. Η πληρότητα έχει φτάσει το 100%, ενώ σπεύδουν εντατικολόγοι από την Αττική στην Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να συνεισφέρουν στο δύσκολο έργο των ιατρών. Το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη εμβολιασμού, όλων όσων ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί, είπε η κα Παγώνη και προέτρεψε όλους τους ανεμβολίαστους να σπεύσουν να εμβολιαστούν για να προστατέψουν την δική τους υγεία και της οικογένειάς τους. “Το να χάνονται ζωές, κυρίως νέων ανθρώπων είναι τραγικό γεγονός”, τόνισε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Αναφορικά με το θέμα των εκκλησιών, που προκάλεσε οξεία αντιπαράθεσης Κυβέρνησης – αντιπολίτευσης η κα Παγώνη υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι με την χρήση μάσκας δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο προέτρεψε τους ανεμβολίαστους πριν σε λειτουργία που τελείται με πολύ κόσμο, καλό θα είναι να έχουν κάνει πριν ένα τεστ.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή:ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE