Μπούμπας |Η ΑΑΔΕ χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό για να τελέσει ουσιαστικό έργο

Share on:

Την αναγκαιότητα στελέχωσης της ΑΑΔΕ από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να γίνει πιο ουσιαστικό το έργο αυτής, επεσήμανε με συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας.

Ο κος Μπούμπας αναφέρθηκε εκτενώς στην πολιτική κόντρα που ξέσπασε για την ΑΑΔΕ με αιχμή του δόρατος τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Σχολιάζοντας τις καταστροφικές πλημμύρες στον κάμπο της Θεσσαλίας, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι τέταρτη χώρα σε θανάτους από πλημμύρες στην Ευρώπη. Υποστήριξε ότι αντιπλημμυρικά έργα δεν έγιναν και επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση αυτή στην Κυβέρνηση.

Ειδικότερα:

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

«Δεν χρωστάει ο κος Βελόπουλος. Είναι μια προσωπική επίθεση και μάλιστα κάτω από την μέση. Ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει πληρώσει στην εφορία περίπου 800.000 ευρώ στην εφορία από το πρόστιμο το οποίο επεβλήθη σε διάφορους περιφερειακούς σταθμούς γιατί κάπου ανέφερε τον όρο λαθρομετανάστες. Εμείς στην Ελληνική Λύση δεν χτυπάμε κανέναν επί προσωπικού, όμως το θέμα αγρίεψε διότι πολλά ειπώθηκαν  και όφειλε ο Πρόεδρος να απαντήσει σε κάποιους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν. Παρέθεσε λοιπόν τα στοιχεία και είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε έλεγχο.

Θα πρέπει κάποια στιγμή και το ΠΑΣΟΚ να πληρώσει και τα 400 εκατ. που χρωστάει από τα περιβόητα θαλασσοδάνεια. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Η ΑΑΔΕ θα πρέπει να στελεχωθεί περισσότερο με εξειδικευμένο προσωπικό. Θα πρέπει να είναι πιο ευέλικτη και πιο ουσιαστική στο έργο της. Χρειάζονται τομές κυρίως από εξειδίκευση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης

«Έρχεται ένα νέο πρόσωπο, τοποθετείται και ξαφνικά παίρνει την ηγεσία ενός κόμματος. Όταν η πεθερά του συντρόφου του κου Κασσελάκη είναι πίσω από μια εταιρεία στην Κόρινθο για μετρητές της ΔΕΗ με 1,2 δις ευρώ του δημοσίου, είναι θέμα.  Μπορεί να είναι νόμιμο, ωστόσο δεν είναι ηθικό ένας Πρόεδρος κόμματος να έχει συγγενική σχέση με τέτοιου είδους επένδυση δημοσίου χρήματος. Θα πρέπει λοιπόν να είναι προσεκτικός σε αυτά τα οποία λέει και κάνει».

Πλημμύρες στη Θεσσαλία και Κράτος

«Επικαλούνται την κλιματική αλλαγή. Ότι ήταν ένα ακραίο φαινόμενο ήταν, αλλά εάν λάβουμε υπόψην μας ότι η Καρδίτσα έχει πλημμυρίσει στο παρελθόν τρεις φορές με πολλούς νεκρούς. Όπως και ο Βόλος έχει πλημμυρίσει στο παρελθόν. Είμαστε η 4η χώρα σε θανάτους από πλημμύρες στην Ευρώπη. Άρα λοιπόν έπρεπε να γίνουν ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα και δεν γίνανε. Δεν γίνανε ουσιαστικές παρεμβάσεις ούτε σε φράγματα ούτε διευθέτηση χειμάρρων. Αντιπλημμυρικά έργα σύμφωνα με την τελευταία υποδομή που έχουν άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη εμείς δεν τα έχουμε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE