Αλειφτήρας | Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας θα γυρίσουμε στα μπλόκα μας πιο δυνατά

Share on:

Την κλιμάκωση των αγροτικών μπλόκων ανά την Ελλάδα, στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν βασικά αιτήματα των διαμαρτυρόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, προανήγγειλε με συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου ο εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Σωκράτης Αλειφτήρας.

Οι προσδοκίες των αγροτών από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Ανοιχτός-σε-συνάντηση-με-τους-αγρότες-από-τα-μπλόκα-ο-Μητσοτάκης

«Υπάρχει ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου με μια 15μελής αντιπροσωπεία όλων των μπλόκων. Έχουμε θέσει υπόψην του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ένα πλαίσιο αιτημάτων, τα οποία είναι επιτακτική ανάγκη να ικανοποιηθούν για την επιβίωσή μας και για την βιωσιμότητα του πρωτογενή τομέα. Πηγαίνουμε στο Μέγαρο Μαξίμου γιατί είμαστε πάντα υπέρ του ανοιχτού διαλόγου, διότι θεωρούμε ότι μόνο μέσα από τον διάλογο θα λυθούν τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα. Περιμένουμε να ακούσουμε απαντήσεις που να μας δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας και να δείχνουν την θέληση του κου Μητσοτάκη ότι πραγματικά κατανοεί τα προβλήματα και είναι με το μέρος των αγροτών που τους θεωρεί ραχοκοκαλιά ανάπτυξης της οικονομίας χώρας».

«Θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού για τους αγρότες»

«Τόσα χρόνια φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού γιατί δεν υπήρχε διάθεση από καμία Κυβέρνηση να λύσει ζωτικής σημασίας ζητήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους. Οπότε εφόσον ο Πρωθυπουργός έχει διάθεση να ξύνει τον πάτο του βαρελιού, εμείς ελπίζουμε τουλάχιστον ο πάτος να έχει ένα ικανό στρώμα πάχους γιατί είμαστε αποφασισμένοι να ικανοποιήσουμε αιτήματα που ήταν απαραίτητα, όπως είναι το κόστος παραγωγής και η νέα ΚΑΠ για την επόμενη ημέρα στον αγροτικό τομέα, στην αντίθετη περίπτωση θα γυρίσουμε στα μπλόκα μας και οι γενικές συνελεύσεις είναι αυτές που θα κρίνουν την κλιμάκωση ή μη του αγώνα μας».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE