Δαλιάνης | Χωρίς τους καταναλωτές δεν υπάρχουν επιχειρήσεις

Share on:

Πιστή τους αρχικούς της σχεδιασμούς η διοίκηση του Ομίλου της Capital Groups s.a., που δραστηριοποιείται στο γενικό εμπόριο τροφίμων, την κατασκευή ακινήτων, τον τουρισμό και την ενημέρωση, προχώρησε στην δημιουργία και τρίτου καταστήματος Capital Market στο Γαλάτσι, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Σε συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Capital Groups s.a. Θανάσης Δαλιάνης, αναφέρθηκε στους στόχους του ομίλου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η Ελληνική οικονομία αφήνει περιθώρια επενδύσεων σε νέους ανθρώπους.

Ο κος Δαλιάνης, χαρακτήρισε αναγκαίο το μέτρο που εφαρμόζει η Κυβέρνηση για το Καλάθι της νοικοκυράς, για το οποίο ωστόσο θα πρέπει να ληφθούν και αντίβαρα, ώστε να στηριχθούν και οι επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου της Capital Groups, επεσήμανε επίσης την βασική αρχή του ομίλου να παράσχει στο καταναλωτικό κοινό ποιότητα και οικονομικές τιμές.

Ειδικότερα:

Και τρίτο Capital Market στο Γαλάτσι – Εκάβης 68

 «Ο όμιλος μας διαθέτει και την space construction, μία κατασκευαστική εταιρία όπως και την Value News και η Capital Market είναι μία από τις επιχειρήσεις μας.

Ο λόγος που αποκτήσαμε το τρίτο μας κατάστημα, είναι γιατί είμαστε πιστοί στους στόχους που είχαμε βάλει εξ αρχής. Ο πρώτος λόγος είναι, η ανάπτυξη τεσσάρων καταστημάτων τουλάχιστον μέσα στο 2022. Είμαστε μέχρι στιγμής στα τρία καταστήματα και σύντομα θα έχουμε και το τέταρτο. Δεν έχει κλείσει ακόμα η χρονιά, οπότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το πετύχουμε πολύ σύντομα, μέσα στον Δεκέμβριο θα είμαστε έτοιμοι. Ο δεύτερος πολύ σημαντικός λόγος είναι γιατί ανοίγουμε νέες θέσεις εργασίας, για να μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο και τον κόσμο αλλά και την οικονομία και πιστεύω πως θα είναι και ανταποδοτικό προς εμάς. Ο τρίτος λόγος είναι, γιατί χρειάζεται να μεγαλώσουμε για να μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές μας. Γιατί με αυτόν τον τρόπο έχουμε και εμείς μεγαλύτερη κατανάλωση, ανοίγουμε μεγαλύτερη αγορά και βοηθάμε για να έχουμε πιο ανταγωνιστικές τιμές και ο κόσμος να μπορεί να μας προτιμάει γιατί θα του καλύπτουμε τις πιο πολλές ανάγκες τους σε πολύ προσιτές τιμές».

Αναγκαίο το καλάθι του νοικοκυριού

 «Σίγουρα ήταν ένα μέτρο αναγκαίο ως προς τον καταναλωτή. Απλά έρχεται η στιγμή που πρέπει να απορροφήσουμε εμείς ως επιχειρήσεις τους κραδασμούς, στο κομμάτι των τιμών. Σίγουρα θα πρέπει να υποστηρίξουμε τους καταναλωτές, γιατί χωρίς τους καταναλωτές δεν θα μπορούμε να υπάρχουμε ως επιχειρήσεις, αλλά και η κυβέρνηση, σωστά προχώρησε αλλά πρέπει να βρει και αντίβαρα σίγουρα για τις επιχειρήσεις, για να μπορούν να σταθούν και να στηρίζουν και τον τόπο και την χώρα με νέες θέσεις εργασίας και να παράγουν και πλούτο».

Ποιότητα προϊόντων και καλές τιμές

«Ανταποκρινόμαστε πλήρως, σε όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή, γιατί έχουμε όλες τις παροχές, όλα τα προϊόντα που έχει κάθε εθνική αλυσίδα, παρότι δεν είμαστε εθνική αλυσίδα ακόμα, είμαστε εντός της Αττικής. Ανταποκρινόμαστε στο 100% γιατί έχουμε πάνω από 5.000 κωδικούς, οπότε δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από κάποια άλλη επιχείρηση. Έχουμε όλα τα προϊόντα που έχει το κάθε μεγάλο σούπερ-μάρκετ, με τις ανάλογες τιμές, έχουμε τις ίδιες εταιρίες μέσα, όλες τις μεγάλες εταιρίες. Οπότε έχουμε και την ποιότητα και προσπαθούμε παρόλο ότι δεν είμαστε τόσο δυνατοί για να μπορούμε να το αντέξουμε, προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές και τις πιο προσιτές για τον κάθε καταναλωτή.

Γι’ αυτό και τα σημεία που έχουμε επιλέξει είναι το Κερατσίνι, η Νίκαια, το Γαλάτσι, είναι περιοχές που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα, φτώχεια. Είναι πολύ πυκνοκατοικημένες περιοχές και προσπαθούμε με δικές μας δυνάμεις να κρατάμε τις τιμές σταθερές , να μπορούμε να πληρώνουμε το προσωπικό μας, να ανταπεξέλθουμε κτλ και προσπαθούμε όσο πιο φθηνά και με προσφορές παράλληλα και όσο πιο καλύτερα για τον καταναλωτή.

Ανοιχτά και τις Κυριακές έως τις 11 το βράδυ

«Είχαμε ξεκινήσει απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 22:00 και τις Κυριακές μέχρι τις 15:00, αλλά βλέποντας την καθημερινότητα, η καθημερινότητα πλέον έχει αλλάξει. Δεν είμαστε στην εποχή που όλοι δουλεύουμε απ’ τις 8 μέχρι τις 15:00, η εργασία έχει γίνει πάρα πολύ ευέλικτη, πάρα πολύ δύσκολη και οι ώρες πλέον δεν είναι συγκεκριμένες. Οπότε η κάθε νοικοκυρά και ο κάθε άνθρωπος που πάει να ψωνίσει πρέπει να έχει επιλογές στην ώρα, στο ωράριο του και να είναι πιο ευέλικτο, γι’αυτόν τον λόγο το έχουμε βάλει διευρυμένο ωράριο απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και Σάββατα και Κυριακές».

Υπάρχουν δυνατότητες για νέους ανθρώπους να επενδύσουν

«Η ελληνική οικονομία δίνει περιθώρια, σίγουρα υπάρχουν, δεν θα έλεγα υπάρχουν ευκαιρίες, ευκαιρίες δεν υπάρχουν καμία, αλλά υπάρχουν δυνατότητες, ο καθένας σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά , μπορεί να ανταπεξέλθει, μπορεί να επενδύσει. Απλά σίγουρα δεν είμαστε σε εποχές πριν 20 και 30 χρόνια που ήταν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Οι τράπεζες έδιναν δάνεια, ήταν πολύ πιο εύκολο, ενώ τώρα όλοι παλεύουμε ειδικά οι νέοι επιχειρηματίες, παλεύουμε με τις δικές μας δυνάμεις, οικονομίες και γνώσεις, δεν υπάρχει κάποια άλλη βοήθεια πέραν από τις δικές μας δυνάμεις, δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες, υπάρχουν οι νέοι άνθρωποι που πρέπει να επενδύσουν, γιατί αν χαθεί και αυτό τότε θα καταρρεύσει όλη η οικονομία, δεν θα έχουμε τίποτα να ελπίζουμε. Το προσόν που έχουν οι νέοι άνθρωποι είναι ότι προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα από κάποιους παλαιότερους. Σίγουρα οι παλαιότεροι έχουν τις δικές τους οικονομίες, τις δικές τους δυνάμεις και γνώσεις, αλλά το μεγαλύτερο προσόν σε κάποιον άνθρωπο και ειδικά σε έναν επιχειρηματία είναι η προσαρμοστικότητα του. Το πιο δυνατό ζώο στον πλανήτη ήταν ο δεινόσαυρος, αλλά έχει φύγει έχει πεθάνει γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί».

Σχέδια για νέο Capital Market στα Γιάννενα

«Η έδρα μας είναι στα Γιάννενα, αλλά ξεκινήσαμε με την Αττική λόγω πληθυσμού, γιατί εδώ είναι ο μεγαλύτερος πληθυσμός καλώς ή κακώς. Οπότε μόλις κλείσουμε και το τέταρτο κατάστημα στην Αττική, το επόμενο βήμα θα είναι στα Γιάννενα το οποίο έχουμε εντοπίσει το σημείο, είναι πολύ κεντρικό και ξεκινάμε από Γενάρη. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ανοιχτό».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ :

Valuennews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE