Συνεχίζεται ο εφιάλτης στην Ουκρανία | 15 εκρήξεις στη Ζαπορίζια

Share on:

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων έθεσαν σήμερα το σύνολο της Ουκρανίας σε συναγερμό για νέες πυραυλικές επιθέσεις, μία ημέρα μετά τον σφοδρό βομβαρδισμό πολλών πόλεων από τη Ρωσία.”Προσοχή. Στη διάρκεια της ημέρας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πυραυλικών επιθέσεων στο έδαφος της Ουκρανίας. Παρακαλώ παραμείνετε στα καταφύγια για την ασφάλειά σας, μην αγνοείτε τις σειρήνες προειδοποίησης”, ανέφεραν στο Telegram.

Σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 105 τραυματίστηκαν από τα χθεσινά πλήγματα.

Τουλάχιστον 15 εκρήξεις στη Ζαπορίζια

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Emine Dzheppar, αναφέρει ότι η Ρωσία εκτόξευσε τουλάχιστον δεκαπέντε ρουκέτες στη Ζαπορίζια χθες το βράδυ, με στόχο “ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, ένα ιατρικό ίδρυμα και κτίρια κατοικιών”.

Η Ρωσία διαμηνύει πως θα αντιδράσει στη μεγεθυνόμενη ανάμιξη της Δύσης

Η απευθείας αναμέτρηση με τις ΗΠΑ και το NATO δεν είναι προς το συμφέρον της Μόσχας ούτε επιδίωξή της, αλλά η Ρωσία θα αντιδράσει στην μεγεθυνόμενη ανάμιξη της Δύσης στη σύρραξη στην Ουκρανία, δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.”Προειδοποιούμε και ελπίζουμε ότι θα συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης (της σύρραξης) στην Ουάσινγκτον και στις άλλες δυτικές πρωτεύουσες”, τόνισε ο κ. Ριάμπκοφ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE