Πούτιν | Η Δύση κρατά όμηρο τον ουκρανικό λαό

Share on:

«Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σημείο καμπής», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ομιλία του για την Ημέρα της Νίκης,. Ένας «πραγματικός πόλεμος» διεξάγεται ξανά κατά της ΡωσίαςΟ λαός της Ουκρανίας είναι όμηρος του καθεστώτος και της Δύσης, η οποία ξέχασε ότι εμείς νικήσαμε τους Ναζί,ενώ εμείς δεν ξεχνάμε τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Κίνα στον Β’ Παγκόσμιο ΠόλεμοΗ ολιγαρχία της Δύσης (ελίτ) επιδεικνύει μίσος και ρωσοφοβία. Βλέπουμε πώς καταστρέφουν τα σοβιετικά μηνμεία και πώς ενθαρρύνουν τη λατρεία των Ναζί, είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Θα νικήσουμε, θέλουμε ειρηνικό μέλλον, ήταν η επωδός της ομιλίας, ενώ παράλληλα ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για την ενωμένη Ρωσία που προσεύχεται και στηρίζει τους ήρωες, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από την αγάπη για την πατρίδα.

Λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει στη Μόσχα η παρέλαση χιλιάδων στρατιωτών υπό το βλέμμα του Πούτιν αλλά και άλλων μελών της ρωσικής πολιτικής ελίτ, για την επέτειο που γιορτάζεται η νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Βλ. Πούτιν: Η Δύση με μίσος και ρωσοφοβία κήρυξε πόλεμο και κρατά όμηρο τον ουκρανικό λαό – Ξέχασαν ότι νικήσαμε τους Ναζί

Ο Πούτιν περπάτησε από το Κρεμλίνο ως την Κόκκινη Πλατεία για να παρακολουθήσει την παρέλαση στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί κρατώντας σημαίες της Ρωσίας και της Σοβιετικής Ένωσης.

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι RS-24 Yars και τα αντιπυραυλικά συστήματα S -400 ήταν μέρος της παρέλασης.

Πηγή: ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE