Επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Έντι Ράμα για τη σύλληψη Μπελέρη

Share on:

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, για τη σύλληψη στην Αλβανία τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του υποψήφιου δημάρχου στον Δήμο Χειμάρρας με το ΚΕΑΔ Διονύση Φρέντι Μπελέρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, νωρίτερα ο κ. Δένδιας είχε ενημερώσει για το ζήτημα τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Νωρίτερα η Πρέσβυς της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνα Καμίτση, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, πραγματοποίησε διάβημα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας.

Υπό κράτηση παραμένει ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, ο οποίος συνελήφθη τα μεσάνυχτα από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας με την κατηγορία της «εξαγοράς ψήφων». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του έχουν αφεθεί ελεύθεροι, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική εποικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπέλνταρ Τσούτσι, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας.

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE