Τσίπρας | Γαλάζια επέλαση κατά των εργασιακών δικαιωμάτων

Share on:

Το πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ για τον τομέα της εργασίας παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας την ψήφο των εργαζομένων για να σταματήσει η «γαλάζια» επέλαση κατά των δικαιωμάτων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και σε εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων, προειδοποιώντας ότι η επίθεση που εξαπέλυσε η Ν.Δ. στα εργασιακά δικαιώματα την προηγούμενη τετραετία θα συνεχιστεί.

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να υπερασπιστούμε τη ζωή. Στις 25 Ιούνη πρέπει να βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την ανθρώπινη ζωή» είπε χαρακτηριστικά για να δεσμευθεί ότι «ανεξάρτητα από το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βάζει τα εργατικά δικαιώματα μπροστά: για την ισότητα, την αξιοπρέπεια και την ευημερία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε το σχέδιο του κόμματος με τρεις λέξεις: Αξιοπρέπεια, ασφάλεια, ζωή. Δήλωσε με τον πιο εμφατικό τη «σταθερή μας προσήλωση στα προβλήματα, τις αγωνίες, τις αναζητήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας» για να συμπληρώσει «οι άνθρωποι που παράγουν τον πλούτο με τον μόχθο τους, είναι η κοινωνική και πολιτική ραχοκοκαλιά του κόμματός μας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είμαι εδώ λοιπόν για να ανανεώσουμε την προγραμματική μας και καταστατική μας δέσμευση στα συμφέροντα των εργαζόμενων τάξεων της χώρας, αλλά και για να ακούσω. Να ακούσω από εσάς ποια είναι αυτά που κάνουμε καλά, αλλά κυρίως τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα».

skaigr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE