Ιδιοκτήτης beach bar | Ο Σερβιτόρος παίρνει 3.000 ευρώ

Share on:

Ως «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε το περιστατικό με τον σερβιτόρο που σχεδόν κολύμπησε για να σερβίρει τους πελάτες ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Ρόδο, σημειώνοντας πως επρόκειτο για επιλογή του ίδιου προκειμένου να πάρει πουρμπουάρ.

Ο ίδιος, σε γραπτή δήλωσή του στο OPEN, ανέφερε: «Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν και να δουλέψουν στα μαγαζιά μου, γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος;»

Συνέχισε, δε λέγοντας για τον συγκεκριμένο υπάλληλο: «Πέντε χρόνια είναι ο πιτσιρικάς εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε για να πάρει τα «τυχερά» του (φιλοδώρημα). Το παιδί αυτό παίρνει μισθό 3.000 ευρώ το μήνα και εάν ο πελάτης του έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη, αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου».

skai.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE