Για τρεις μήνες και μέσω Gov.gr η διαδικασία επιδότησης καυσίμων

Share on:

Έπειτα από τις δραματικές αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, κύριο μέλημα της κυβέρνησης αποτελεί η ταχύτερη και πιο ομαλή υλοποίηση της διαδικασίας της επιδότησης. Ο τρόπος της αίτησης και εν τέλει της ολοκλήρωσης της επιδότησης από τους δικαιούχους θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας Gov.gr και η πίστωση θα δίνεται είτε μέσω  πίστωσης στον τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω ψηφιακής κάρτας στην οποία θα πιστωθεί ένα επιπλέον μπόνους των 5 ευρώ.

Το Υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε πως ανάμεσα στους δικαιούχους συγκαταλέγονται και ελεύθεροι επαγγελματίες με οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ. Για τα αυτοκίνητα των δικαιούχων αναμένεται μία επιδότηση της τάξεως των 40 ευρώ, ενώ στα νησιά των 50 ευρώ. Αντίστοιχα οι μοτοσικλέτες θα λάβουν επιδότηση των 30 και 35 ευρώ.

Οι δικαιούχοι καλούνται να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους μέσω Taxisnet και απαραίτητη για την ολοκλήρωση της αίτησης είναι η τοποθέτηση των στοιχείων επικοινωνίας τους, ιδιαίτερα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τον αριθμό του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού τους.

Τέλος επισημαίνεται πως η χρησιμοποίηση της κάρτας είτε πιστωτικής είτε χρεωστικής θα αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του δικαιούχου.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE