Κοινωνικός Τουρισμός | Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

Share on:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για χιλιάδες πολίτες που περιμένουν τα αποτελέσματα από το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022. Στους δικαιούχους θα δοθεί voucher για οικονομικές διακοπές όλο το χρόνο. Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα στο gov.gr για την υποβολή διαδικτυακών αιτήσεων έληξε στις 23 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση δεν σημαίνει ότι είναι δικαιούχοι των οικονομικών διακοπών καθώς θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων, θα γίνει η μοριοδότηση και μετά θα βγει ο πίνακας των δικαιούχων.

Ο Διοικητής της Δημόσιος Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, την Παρασκευή έδωσε το χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωσή τους «Μέσα στις επόμενες ημέρες 7 με 8 ημέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα. Επειδή ο όγκος των στοιχείων που πρέπει να αντληθούν από τις διάφορες υπηρεσίες είναι πολύ μεγάλος δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί».

Άρα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα και να μπει ένα τέλος στην αγωνία των δικαιούχων.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE