Για διάστημα πέντε μηνών ήρθε λογαριασμός ρεύματος 45.314 ευρώ

Share on:

Δραματική είναι η εικόνα που αφορά στα χρέη των πολιτών στους παρόχους ρεύματος. Σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ανεβαίνουν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας, στη χώρα μας, αυξάνοντας τις επιβαρύνσεις των επιχειρήσεων. Ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου για μια περίοδο πέντε μηνών (σ.σ. Μάιο-Σεπτέμβριο) ο λογαριασμός ρεύματος ήταν 45.314.

«Το πρόβλημα είναι ότι είχα αλλάξει πάροχο τον Απρίλη, δυστυχώς δεν μου ερχόντουσαν οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή από τον Μάιο και μετά είχα έναν έναντι τον Ιούλιο γύρω στα 500 ευρώ και άλλον ένα τον Αύγουστο γύρω στα 800 ευρώ. Μου σκάει ο πρώτος λογαριασμός τον Σεπτέμβρη γύρω στα 20.800, παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό. Οι μετρήσεις ήταν σωστές. Δεν μου έστελναν λογαριασμό, την πάτησα, δεν είχα εικόνα όλο το καλοκαίρι, μέχρι να δω τι θα κάνω μου ήρθε ο λογαριασμός τον Οκτώβρη 24.000 ευρω. Οι καταναλώσεις μου είναι ίδιες με πέρυσι, τον Αύγουστο καίω πάντα 27.000 αλλά πέρσυ είχα πληρώσει 4.000», είπε η ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου, Κλαίρη Μιχαηλίδη, στην τηλεόραση του OPEN το πρωί της Τρίτης.

«Είχα ζητήσει διακανονισμό από τον πρώτο λογαριασμό, το έψαξα και το μόνο που έχω βρει σαν παραθυράκι είναι ότι θα μπορέσω τον επόμενο μήνα να έχω μια μεγαλύτερη επιδότηση», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE