Ξάνθη | Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε φιέστα του ψευτομουφτή -Με φόντο την τουρκική σημαία

Share on:

Θέση από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για την παρουσία του βουλευτή Ξάνθης, Μπουρχάν Μπαράν ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε ζητά ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με ανάρτησή του στο twitter ζητά εξηγήσεις από τον συνάδελφό του για την παρουσία του στην εκδήλωση και τις εικόνες που ποζάρει με φόντο την τουρκική σημαία.

Η ανάρτηση Χατζηβασιλείου για τον Μπουρχάν Μπαράν

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Χατζηβασιλείου αναφέρει: «Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, εκτός του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος του Γιλντιρίμ Προύσας Οκτάι Γιλμάζ και ο βουλευτής Προύσας Οσμάν Μεστέν.

«Δεν ξέρω πότε έβαλαν την τουρκική σημαία» | Η απάντηση του Μπουρχάν

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν μιλώντας στο iefimerida.gr περιέγραψε την δική του εκδοχή για το περιστατικό.

«Επρόκειτο για ένα θρησκευτικό γεύμα, το Ιφτάρ που διοργάνωσε ο δήμος Γιλντιρίμ (Προύσα) της Τουρκίας στη Λευκόπετρα της Ξάνθης. Ήταν καλεσμένοι όλοι 500 άτομα και ήμουν στους επίσημους. Όταν με κάλεσαν στο βήμα δεν υπήρχε καμία σημαία φωτογραφία με τουρκική σημαία και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο σάιτ μου.

Δεν ξέρω πότε και πώς έβαλαν τη σημαία που είχε από τη μία λογότυπο του δήμου και από την άλλη την Τουρκική σημαία. Προφανώς την τοποθέτησαν μετά το φαγητό στη διάρκεια του «αμήν» όπως το λένε. Μόλις με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι υπάρχει τουρκική σημαία, αποχώρησα αμέσως. Ούτε οργανωτής είμαι ούτε τίποτα, απλός προσκεκλημένος ήμουν. Δεν μπορούν όμως να κάνουν προβοκάτσιες. Τόσο ανόητος είμαι, ψυχίατρος άνθρωπος, να φωτογραφηθώ με τουρκική σημαία στην Ελλάδα;».

Πηγή: iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE