“Παρέλαση” πολιτικών παραγόντων της Θράκης στον Τούρκο Πρόξενο για ευχές

Share on:

«Παρέλασαν» και φέτος από την αυλή του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής δεκάδες πολιτικοί του τόπου, αλλά και πολίτες, με την ευκαιρία έναρξης του τριήμερου εορτασμού του Μπαϊραμιού, αυτή τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Εκεί ως είθισται τους υποδέχθηκε ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, μαζί με τη σύζυγο και τους/τις υποπροξένους. Η παρουσία πολιτικών στην αυλή του Προξενείου αναγιγνώσκεται κι ως… «χρίσμα» του προξένου σε εκλεκτούς.

Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει η απουσία του βουλευτή Ροδόπης Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, που διατηρεί τις αποστάσεις του το τελευταίο διάστημα, ενώ σε τουρκόφωνα ΜΜΕ σχολιάστηκε αρνητικά ακόμη κι η απουσία… των δημάρχων Κομοτηνή Γιάννη Γκαράνη και Μαρωνείας-Σαπών Ντίνου Χαριτόπουλου.

Στην αντίπερα όχθη εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από επιφανή στελέχη της παράταξής του, τον Εμρέ Αχμέτ και τον Ταρκάν Μουλταζά.

Από άλλες παρουσίες, ξεχώρισε αυτή του πρώην βουλευτή Ροδόπης ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει πληθύνει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του. Επίσης, παρόντες ήταν οι βουλευτές Ξάνθης (ΣΥΡΙΖΑ) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και (ΚΙΝΑΛ) Μπουρχάν Μπαράν, όπως κι ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης (ΣΥΡΙΖΑ) Οζγκιούρ Φερχάτ που κάνει προεκλογική εκστρατεία με τις πλάτες του προξενείου.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου κι οι ψευτομουφτήδες Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Πηγή:xronos


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE