Χαλάνδρι | Νεκρός 18χρονος σε σοκαριστικό τροχαίο – Συνελήφθη φίλος του 18χρονου(vid)

Share on:

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στο Χαλάνδρι. Ο νεαρός οδηγός έχασε, κάτω από άγνωστες έως τώρα συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός του, ενώ κινείτο στην οδό Παπανικολή και έπεσε πάνω σε δένδρο.

Τι δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής : «Ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινιάρισμα γύρω στα 50 με εκατό μέτρα τουλάχιστον και ξαφνικά ένα μπαμ σαν βόμβα. Αυτό ήταν… Αντικρίσαμε το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Έχασε τον έλεγχο, δεν υπάρχει περίπτωση. Και το άλλο το όχημα που ήταν μαζί τα παιδιά δεν έχει γρατζουνιά».

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συνελήφθη φίλος του 18χρονου

Κόντρες με άλλο αυτοκίνητο πραγματοποιούσε ο 18χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Αυτό φαίνεται να κατέθεσε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της μοιραίας πρόσκρουσης.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγού του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου που αποτυπώθηκε από κάμερες ασφαλείας.

Πρόκειται για έναν 19χρονο φίλο του θύματος που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγησης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE