Αγρότες έκλεισαν με τα τρακτέρ τους τον Πύργο Ηλείας | Μεγάλη κινητοποίηση

Share on:

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης του Πύργου με τους αγρότες να έχουν φέρει τα τρακτέρ τους στην οδό Ερμού μπροστά στην είσοδο της κεντρικής πλατείας.

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην κεντρική πλατεία για να ολοκληρώσουν την κινητοποίηση τους όμως εμποδίζεται από τις δυνάμεις αστυνομίας.

Αγρότες με τρακτέρ έχουν ανέβει πάνω την κεντρική πλατεία του Πύργου μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και καλούν όλον τον κόσμο στις δυναμικές κινητοποιήσεις τους.

Με δηλώσεις τους ο αντιπρόεδρος και γραμματέας της ΟΑΣΗ καλούν τον κόσμο σε μαζικό αγώνα

Νίκος Βασιλόπουλος-Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

«Είμαστε όλοι εδώ στον αγώνα. Ελπίζω κάτι να κερδίσουμε από τη σημερινή συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό. Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε μια πολύ καλή διαμαρτυρία, ειρηνική και με ασφάλεια. Δεν θέλουμε ούτε να εμποδίσουμε τον κόσμο, ούτε να κλείσουμε τα καταστήματα της πόλης. Αντιθέτως είναι όλοι συνάδελφοί μας και κατανοούμε τα προβλήματά τους. Ζητάμε όμως την συμπαράστασή τους, γιατί πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Επειδή ζούμε όλοι στο ίδιο «καζάνι» και επειδή ο νομός μας δυστυχώς είναι πολύ υποβαθμισμένος οικονομικά από την υπόλοιπη Ελλάδα, τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Με τον αγώνα θα κερδίσουμε όλοι μαζί».

ilialive


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE