Πυροβόλησαν αυτοκίνητο Δημοτικής Συμβούλου στα Χανιά (φώτο)

Share on:

Στόχος άγνωστων προς το παρόν βανδαλιστών έγινε το αυτοκίνητο Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Χανίων κάποια στιγμή το βράδυ της Κυριακής.

Πυροβόλησαν αυτοκίνητο Δημοτικής Συμβούλου στα Χανιά (photos)

Το αυτοκίνητο που είχε δεχθεί πυροβολισμούς, εντόπισαν αστυνομικοί την ώρα της περιπολίας τους στην περιοχή της Χρυσοπηγής στα Χανιά.

Πυροβόλησαν αυτοκίνητο Δημοτικής Συμβούλου στα Χανιά (photos)

Η ίδια βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτερικό, ενώ σχολιάζοντας το γεγονός στην ΕΡΤ Χανίων, ανέφερε ότι δεν έχει ιδέα για τα κίνητρα των αγνώστων, που πυροβόλησαν το αυτοκίνητό της.

Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο το γεγονός να σχετίζεται με την αυτοδιοικητική της δράση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιοι να έκαναν «σκοποβολή» στο αμάξι της, επιλέγοντάς το τυχαία.

Όπως και να έχει, αστυνομικοί της Ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ μετά το πέρας των εργασιών από την Σήμανση, το όχημα μεταφέρθηκε στο γκαράζ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων.

«Ήρθαμε το πρωί και ο δρόμος ήταν κλειστός από την αστυνομία. Πήγαμε από την άλλη μεριά και ήταν και πάλι κλειστός ενώ υπήρχε μεγάλη κίνηση και περιπολικά. Είπαν πως έσπασαν κάποιο αυτοκίνητο. Δεν άφηνε η αστυνομία να πλησιάσουμε», ανέφερε γείτονας στην ΕΡΤ Χανίων.

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE