Νέο Ηράκλειο | Η στιγμή που δύο αδέρφια κάνουν ένοπλη ληστεία σε περίπτερο(vid)

Share on:

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε περίπτερο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Οι δράστες – αδέρφια μεταξύ τους- ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή όπλου και άρπαξαν τις εισπράξεις που ανέρχονται σε πάνω από 600 ευρώ, ενώ λίγο πιο κάτω, ένας συνεργός τους κρατούσε τσίλιες.

Ειδικότερα, όπως λένε οι πληροφορίες, η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα που περασμένου Σαββάτου σε περίπτερο στην Λεωφόρο Ηρακλείου.

Οι δύο ληστές έφτασαν στο περίπτερο με μηχανή και φορώντας κράνη ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή όπλου. Με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξαν τις εισπράξεις, περίπου 600 ευρώ, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα.

Να τονίσουμε ότι οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τους τρεις δράστες και πέρασαν χειροπέδες στους δύο απ’ αυτούς- τα δυο αδέρφια- αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Ο 28χρονος που κρατούσε το όπλο προφυλακίστηκε ήδη, ενώ αναζητείται ο 37χρονος συνεργός των δύο αδερφών που κρατούσε τσίλιες, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE