Μυτιλήνη | Έπεσαν ξανά σοβάδες εν ώρα μαθήματος στο Μουσικό Σχολείο

Share on:

Στους δρόμους έβγαλαν πάλι τα στεγαστικά προβλήματα μαθητές και εκπαιδευτικούς του μουσικού σχολείου Μυτιλήνης, μετά την πτώση σοβάδων στην αίθουσα μουσικών οργάνων.

Το συνεργείο του δήμου Μυτιλήνης ξήλωσε όλα τα ταβάνια καθώς διαπιστώθηκε εκτεταμένη αποκόλληση επιχρισμάτων σε όλες σχεδόν τις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους. Τα παιδιά για δύο εβδομάδες έκαναν μάθημα με τηλεκπαίδευση ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τα Χριστούγεννα που τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Ο προγραμματισμός του δήμου Μυτιλήνης είναι να χτιστεί καινούριο μουσικό σχολείο στο χώρο του πρώην ΚΥΤ Μόριας. Ο χρόνος όμως που θα απαιτηθεί για την κατασκευή του τοποθετείται σε τουλάχιστον 4 χρόνια.

Η Μυρσίνη Τζινέλλη μίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς που ζητούν έναν αξιοπρεπή και ασφαλή χώρο για τη στέγαση του μουσικού σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑ

Tο E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην 20ετή -και πλέον- επιτυχημένη λειτουργία του, προσφέρει περισσότερα από 400 προγράμματα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης που συνδέουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση. ‘Έχουν επιμορφωθεί περίπου 156.000 άνθρωποι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ενώ κάθε χρόνο παρακολουθούν τα προγράμματα περίπου 27.000 σπουδαστές.

Το Ε-learning του ΕΚΠΑ προσφέρει προγράμματα στην Ελληνική αλλά και στην Αγγλική γλώσσα. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Ο Μιχάλης Βασιλάκης μας ταξιδεύει στα αλφαβητάρια του παρελθόντος μέσα από τις συλλογές του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, με την επιμέλεια της διευθύντριας του Μουσείου Ευαγγελίας Κανταρτζή και της Μαρίας Αργυροπούλου υπεύθυνη του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η έκθεση φιλοξενείται στο πανεπιστήμιο Πατρών και θα διαρκέσει εως τις 7 Δεκεμβρίου. Οι μικρότεροι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα σχολικά βιβλία του παρελθόντος ενώ οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τη Λόλα, τον Μίμη και την Άννα.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE