Μαγνησία | Περιπετειώδης σύλληψη οδηγού με πλαστό δίπλωμα και τσιγαριλίκι

Share on:

Ο τροχονομικός έλεγχος κατέληξε σε καταδίωξη

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αστυνομία στο Βελεστίνο Μαγνησίας για τη σύλληψη ενός 43χρονου ο οποίος τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, μόλις ο έλεγχος έδειξε ότι το δίπλωμα οδήγησης που κατείχε ήταν πλαστό, αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του και ναρκωτικά.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από αστυνομικούς του τμήματος Ρήγα Φεραίου σε έναν 43χρονο Αλβανό που οδηγούσε το ιδιόκτητο I.X. αυτοκίνητό του, αλλά διαπιστώθηκε ότι η άδεια ικανότητας οδήγησης που επέδειξε ήταν εμφανώς πλαστή. Όμως, αντί να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, μπήκε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν με το περιπολικό και να καλέσουν ενισχύσεις.

Τελικά, με τη συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή. Κατά την σωματική έρευνα που έγινε στον απείθαρχο οδηγό, βρέθηκε στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE