Μάνη | Εξαφάνιση 64χρονου – Άκαρπες οι έρευνες – Έκκληση της οικογένειας για τον εντοπισμό του

Share on:

Δεν έχει τέλος το δράμα της οικογένειας του Σταύρου Ξυδέα στη Μάνη, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή στις 18 Αυγούστου. Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 64χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με της πληροφορείς, οι έρευνες δεν έχουν φέρει προς το παρόν κανένα αποτέλεσμα. Το όχημά του άνδρα βρέθηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου στον δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής. ΕΜΑΚ, Αστυνομία και Πυροσβεστική είναι επί ποδός κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στην ευρύτερη περιοχή για να βρουν ένα στοιχείο. Στις έρευνες των δυνάμεων για τον εντοπισμό του 64χρονου συμμετέχει και εκπαιδευόμενος σκύλος και γίνεται χρήση drone.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 18 Αυγούστου στις 21:00 από το δασικό δρόμο Σαΐδονας προς το δάσος βασιλικής – Παναγίας Γιάτρισσας, στο ύψος της διασταύρωσης που οδηγεί στο Δ.Δ. Καστανέα Δυτικής Μάνης, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Παρακαλείται όποιος τον είδε να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, 2721073209, ακόμα και ανώνυμα.

Επίσης, αν κάποιος έχει εντοπίσει τον Σταύρο Ξυδεα σε οποιαδήποτε περιοχή και σε οποιαδήποτε κατάσταση να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη.

Έχει ύψος 1.78και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε ανοιχτό τζιν παντελόνι, λευκό γαλάζιο με λεπτές ρίγες πουκάμισο και μαύρο παπούτσι τύπου μπόξερ.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE