Κρήτη | Συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Share on:

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός 

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε με χειροπέδες ένας αλλοδαπός για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη στα στέκια χρηστών της ευρύτερης περιοχής.

Κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 109 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του υπόπτου. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

“Πιάστηκε” στα ρουθούνια σκύλου

Στα ρουθούνια του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκε ένας 26χρονος Έλληνας κατά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε την αποσκευή του και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,4 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες μέσα σε μια κάλτσα, έναν θρυμματιστή με υπολείμματα κάνναβης, μία συσκευή καπνίσματος και 25 λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE