Καλλιθέα | ΠΑΜΕ – Νέα συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Share on:

Την Τετάρτη 14/12 στις 12 το μεσημέρι στη doValue (σταθμός ηλεκτρικού Καλλιθέας) καλεί το ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμό

Σε νέα συγκέντρωση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη doValue (σταθμός ηλεκτρικού Καλλιθέας) καλεί το ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Το εργατικό λαϊκό κίνημα συνεχίζει τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, για την προστασία της οικογένειας από την επίθεση των κορακιών. Με εκβιασμούς τρομοκρατούν ότι θα αρπάξουν την μοναδικής τους κατοικία. Δεν θα το επιτρέψουμε. Με την παρέμβαση μας στη doValue απαιτούμε την αναστολή των πλειστηριασμών και την ανακοπή διαταγών πληρωμής προς τέσσερις οικογένειες.

Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς των συνοικιών της Αθήνας να δώσουν το παρόν και σε αυτή την μάχη. Το καλύτερο δώρο γι’ αυτές τις μέρες, είναι να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Απαιτούμε την προστασία της πρώτης κατοικίας με νομοθετική ρύθμιση, το κούρεμα των χρεών της λαϊκής οικογένειας, την διαγραφή των ληστρικών τόκων. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Πηγή: ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE