Θεσσαλονίκη | Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός που εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος

Share on:

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 34χρονου, ο οποίος βραδινές ώρες χθες (25-12-2022), ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, κινούμενος επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο), συγκρούστηκε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος. Ο 34χρονος, στην συνέχεια, εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από τον νόμο ενέργειες, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αμφότερων των οδηγών, καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία της πόλης.

Μετά το πέρας ιατρικών εξετάσεων, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE