Ηράκλειο Κρήτης | Οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν στον 36χρονο «πιστολέρο» του Γαζιού

Share on:

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 36χρονο, ο οποίος άνοιξε πυρ χθες τραυματίζοντας έναν πεζό και έναν αστυνομικό στο Γάζι.

Ο 36χρονος φυγόδικος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο ίδιος αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο εάν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ή εάν ανακρίτρια και εισαγγελέας μεταβούν στο νοσοκομείο προκειμένου να του πάρουν απολογία.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 35χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική με σοβαρό τραύμα στο γόνατο ενώ τις επόμενες ώρες οι γιατροί θα αποφασίσουν για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Την ίδια ώρα, ο 22χρονος άνδρας που ήταν περαστικός από το σημείο την ώρα της συμπλοκής έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο μηρό και εισήχθησαν στο χειρουργείο. Η κατάστασή της υγείας τους παραμένει σταθερή.

Στον εισαγγελέα η σύζυγος του 36χρονου «πιστολέρο»

Την ίδια ώρα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες η σύζυγος του 36χρονου φυγόδικου. Οι αστυνομικοί χθες το βράδυ προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του δράστη όπου βρήκαν και κατάσχεσαν οπλισμό. Στο σπίτι βρισκόταν και η σύζυγός του η οποία συνελήφθη για αδικήματα περί όπλων. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή : cretapost.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE