Αρκαδία | Ιερόσυλοι έκαναν κλοπές σε εκκλησίες και αποθήκες

Share on:

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε τοπικές κοινότητες

Τρεις κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής, που έγιναν σε εκκλησίες και σε αποθήκες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης στο διάστημα από τις 20 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρίπολης και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 25 χρόνων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις και συνεχίζουν την προανάκριση.

Συνέλαβαν τον δράστη τεσσάρων διαρρήξεων

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος την Κυριακή διέρρηξε μαζί με άγνωστους συνεργούς του ένα σπίτι σε άλλη κοινότητα της περιοχής και έκλεψαν χρυσαφικά. Όπως προέκυψε, την ίδια ημέρα είχαν διαπράξει ακόμη δυο κλοπές και μία απόπειρα σε σπίτια, από τα οποία άρπαξαν γεωργικά μηχανήματα και χρυσαφικά.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, η κλοπή που έγινε σε βάρος μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου το περασμένο Σάββατο και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή για υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE