Αγρίνιο | Ετοίμαζε συσκευασίες για να πουλήσει κάνναβη και ηρωίνη

Share on:

Σύλληψη για ναρκωτικά και στη Φλώρινα

Μπλόκο στο αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο ένας Έλληνας στο Αγρίνιο έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών, το μεσημέρι της Δευτέρας και κατά τον έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 2,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο οδηγός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Αγρινίου, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 255 γραμμάρια «φούντες» και τρεις ρίζες δενδρυλλίων κάνναβης, 110 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, 3,6 γραμμάρια ηρωίνης, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη και 53 συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθη για ναρκωτικά στο σπίτι του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε έναν 56χρονο Έλληνα, μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του σε περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 116,64 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,97 γραμμαρίου. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE