Γυναικεία επιχειρηματικότητα | Ενημερωτική δράση της Ν.Δ.

Share on:

Η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, ο Τομέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας ενώνουν της δυνάμεις τους στο πλαίσιο της κεντρικής δράσης «Επιχειρείτε!» και του θεματικού άξονα «Καινοτομία» και συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Women in Tech: Καινοτομία, Κοινωνία, Επιχειρηματικότητα» την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με κεντρικές ομιλίες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας κ. Μαρία Συρεγγέλα και η νέα Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Ομάδας Εργασίας «Ίσες ευκαιρίες στην Ψηφιακή Εποχή» του Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη σχέση των γυναικών με την τεχνολογία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και να συζητηθούν με κορυφαία στελέχη πολυεθνικών, μεγάλων, μικρομεσαίων και νεοφυών επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων υποστήριξης του γυναικείου επιχειρείν μέσα από το πρίσμα της ελληνικής κοινωνίας.Επίσης, αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσουν οι νέες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, όπως είναι το νέο Κέντρο Καινοτομίας για τις Γυναίκες, καθώς και οι δράσεις του ΕΒΕΑ με επίκεντρο τις γυναίκες. Τέλος, θα παρουσιαστούν προτάσεις και δράσεις για την υποστήριξη γυναικών στον τομέα των νέων τεχνολογιών για την άμεση κινητοποίηση και ενεργοποίηση καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE