Placebo | Ακύρωσαν τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη λόγω ασθένειας

Share on:

Σχεδόν την τελευταία στιγμή, οι Placebo ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συναυλία τους στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτη, ωστόσο οι Placebo ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι θα ακυρωθεί, λόγω ασθένειας ενός μέλους της μπάντας. Έτσι, μετά από σύσταση του γιατρού -όπως αναφέρεται- δεν θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη εμφάνιση.

Η μπάντα απολογείται για την ταλαιπωρία του κόσμου και τα μέλη της προσθέτουν πως ελπίζουν να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Ωστόσο, η Μονή Λαζαριστών κάνει λόγο για μονομερή απόφαση από πλευρά του συγκροτήματος που αφήνει έκθετη τη Μονή στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα μεταβούν στον χώρο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το σόου.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση της συναυλίας των Placebo στη Θεσσαλονίκη:

«Με έκπληξη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την επιλογή του συγκροτήματος PLACEBO να μην εμφανιστεί στην προγραμματισμένη για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2022 συναυλία, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Οι Placebo ήρθαν στην Ελλάδα με τραγούδι έκπληξη στις… αποσκευές τους
Με ένα αναπάντεχο, αναγεννημένο χιτ έφτασαν οι Placebo για τις δύο συναυλίες τους στην Ελλάδα (τελικά πιθανόν να γίνει μόνο μια). Ο λόγος για τη γνωστή διασκευή στο κομμάτι της Κέιτ Μπους «Running Up That Hill», το οποίο γνώρισε απίθανη δημοτικότητα τελευταία επειδή ακούγεται σε καθοριστικές σκηνές της τέταρτης σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς «Stranger Things».

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE