Στάθης Λιβαθινός | Σκηνοθετεί το «Berlin Alexanderplatz» στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων(Φωτο)

Share on:

 Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του σπουδαίου Γερμανού συγγραφέα Άλφρεντ Ντέμπλιν

Με το «Berlin Alexanderplatz», μια παράσταση που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα-σημείο αναφοράς του σημαντικού Γερμανού συγγραφέα Άλφρεντ Ντέμπλιν, επιστρέφει στη θεατρική δράση ο Στάθης Λιβαθινός. Η παράσταση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του. θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Οι αλλεπάλληλοι κύκλοι της ζωής ενός προσφάτως αποφυλακισθέντα. Ο κύκλος του έρωτα, ο κύκλος της τιμιότητας, ο κύκλος της επιβίωσης, ο κύκλος του θανάτου, μέσα από μια αλυσίδα από συναρπαστικά γεγονότα που συνθέτουν τον τραγικό βίο του Φραντς.

Η παράσταση του Στάθη Λιβαθινού αναδεικνύει την εποποιία ενός μικρού ανθρώπου στο Βερολίνο του Μεσοπολέμου.
Με το «Berlin Alexanderplatz» συμπληρώνονται περισσότερα από 20 χρόνια της ιστορικής πορείας που διαγράφει για το ελληνικό θέατρο η δημιουργική συνεργασία του Στάθη Λιβαθινού με τη σταθερή ομάδα ηθοποιών και συντελεστών που καθοδηγεί από το 2001 και με την οποία υπογράφει και αυτό το ανέβασμα.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Βασίλης Ανδρέου, Γιώργος Δάμπασης, Νίκος Καρδώνης, Στάθης Κόικας, Λίλλυ Μελεμέ, Πολυξένη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Παπανικολάου, Μαρία Σαββίδου, Θεόβη Στύλλου, Άρης Τρουπάκης και Δημήτρης Φιλιππίδης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 19:00, Πέμπτη 20:30, Παρασκευή 20:30, Σάββατο 21:00, Κυριακή 19:00

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE