Πάνος Μουζουράκης | Μεταμφιέζεται σε ροκά Σκρουτζ και θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Share on:

Για τις ανάγκες του μιούζικαλ «Χριστουγεννιάτικη ιστορία»

Στον πιο ροκ Σκρουτζ όλων των εποχών μεταμορφώνεται ο Πάνος Μουζουράκης για τις ανάγκες του μουσικού υπερθεάματος που θα παρουσιάζεται από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο μιούζικαλ, το οποίο βασίζεται στην πολυαγαπημένη «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς και έχει την υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη στη σκηνοθεσία, του Στέφανου Κορκολή στη μουσική και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στους στίχους, πρωταγωνιστεί και ο Θοδωρής Μαραντίνης στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Σκρουτζ, ο αγαπημένος χαρακτήρας του Ντίκενς, είναι ένας ξιπασμένος, παρηκμασμένος και δύστροπος ροκ σταρ της μουσικής. Την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται την επίσκεψη φαντασμάτων νεκρών αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θέλουν να τον προειδοποιήσουν πως εάν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στους συνανθρώπους του, σύντομα θα περάσει και αυτός στην ιστορία ως ένας ακόμη αδικοχαμένος αστέρας. Στη διαδρομή που θα του επιβληθεί από το παρελθόν έως το μέλλον θα συναντηθεί με τους ανθρώπους που τον διαμόρφωσαν μουσικά αλλά και ως προσωπικότητα, θα γνωρίσει ουσιαστικότερα τους οικείους του και θα αξιολογήσει με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητές του στη μουσική αλλά και στην ίδια του τη ζωή.

Την χορογραφία της παράστασης υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Ελένης Μανωλοπούλου, τους φωτισμούς σχεδίασε ο Αλέκος Αναστασίου, ενώ το live video είναι του Φώτη Φωτόπουλου. Κατά την διάρκεια της παράστασης ζωντανά στο πιάνο θα παίζει ο Στέφανος Κορκολής ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Αναστάσιος Συμεωνίδης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE