Ζωή Κωνσταντοπούλου | Αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Share on:

Το επεισόδιο μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Εφης Αχτσιόγλου, επιβεβαίωσε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία βρέθηκε και η ίδια στην προβολή της νέας ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν, “Τα παιδιά του χειμώνα”, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση, έδωσε το παρών στο Ολύμπιον το βράδυ της Κυριακής, αλλά όταν κατάλαβε ότι οι θέσεις τους ήταν δίπλα στην Εφη Αχτσιόγλου και την κ. Μάλαμα, αρνήθηκε να κάτσει.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Κυριακή Μάλαμα είπε πως η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της βρουν νέα καθίσματα. “Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε μένα και την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο”, είπε συγκεκριμένα η κ. Μάλαμα.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που έκανε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν ότι “ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση”.

“Μου είναι αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά, δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά”, πρόσθεσε η Κυριακή Μάλαμα.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE