Ζάκυνθος – Τι έλεγε ο 27χρονος | “Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί – Αν δεν πιείς το χάπι, θα σε σκοτώσω”

Share on:

“Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί. Δεν με ξέρεις καλά, μου έλεγε, θα σας σκοτώσω όλους. Αν δεν πιείς το χάπι, θα σε σκοτώσω”, περιγράφει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ζακύνθου, η 19χρονη Ηλέκτρα, τα όσα βασανιστικά υπέστη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, από τον 27χρονο σύντροφό της.

Ο δράστης τη βασάνισε, την ξυλοφόρτωσε, και την υποχρέωσε να λάβει και χάπια προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε, και διένυε τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον ίδιο τον δράστη, που της είχε αρπάξει το κινητό και την απειλούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν, ήταν ήδη αργά, η Ηλέκτρα είχε αποβάλει…

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον περασμένο Αύγουστο και όπως αναφέρει η 19χρονη, όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της εκείνος είχε αρνητική στάση και η σχέση τους διαταράχθηκε, ενώ τις τελευταίες μέρες, η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι.

“Στην αρχή όταν έμαθε για το μωρό είχε παγώσει. Μετά όμως μου έλεγε ότι ήθελε το παιδί. Ξαφνικά άλλαξε και μου φώναζε, γι αυτό αποφάσισα να επιστρέψω στους δικούς μου. Δεν του απαγόρεψα να έρχεται και μάλιστα του είχα πει πως ότι και να γίνει μεταξύ μας μπορεί να έχει το παιδί”, φέρεται να λέει η 19χρονη στους αστυνομικούς.

Για το φρικτό βράδυ η 19χρονη υποστηρίζει: “Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου για να πάμε σε κάτι φίλους που θα βάφτιζαν το παιδί τους. Κατά τη διαδρομή μου είπε να περάσουμε από το σπίτι του για να πάει τουαλέτα. Εκεί με πήγε στο δωμάτιο, μου έδεσε τα χέρια και με ανάγκασε να χάσω το παιδί μου. Μου έδωσε φάρμακα για να μου σκοτώσει το παιδί“.

Η 19χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της την ζήλευε, δεν ήθελε να βγαίνει με φίλους της και ήθελε να σταματήσει την εργασία της, ενώ της έλεγε να μην τον εγκαταλείψει, απειλώντας την πως όταν ήταν 15 χρονών είχε κάνει φόνο στην Αλβανία και είχε φύγει λόγο βεντέτας.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 19χρονη, απειλούσε τη γιαγιά της και άλλα μέλη της οικογένειάς της, καθώς τους θεωρούσε υπεύθυνους για την επιστροφή στο πατρικό της. “Θα σφάξω τη γιαγιά σου, θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω” φέρεται να έλεγε στην 19χρονη, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι αφού τις έδωσε τα χάπια, προφασίστηκε ότι έχει έντονο πόνο, με αποτέλεσμα να τον εξαναγκάσει να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά ακόμη και κατά τη μεταφορά την απειλούσε ότι θα στείλει συγγενείς και φίλους του να σκοτώσουν την οικογένειά της.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης. Μέσω του δικηγόρου του ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για τις 26 Φεβρουαρίου, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

Ο δικηγόρος του 27χρονου, Παναγιώτης Κεφαλληνός δήλωσε: “Ο εντολέας μου αρνείται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν έχει διαπράξει τίποτε από αυτά για τα οποία κατηγορείται. Λάβαμε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Ο ίδιος είναι σαφής στις απαντήσεις του και δείχνει ότι πραγματικά δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Φρονεί ότι άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση”.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE