Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη | Δέχομαι ανεξέλεγκτη βία για την υποψηφιότητά μου

Share on:

Σε μία χειμμαρώδη ανάρτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται – κυρίως – στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή της να πολιτευτεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας την άσκηση “ανεξέλεγκτης και απροκάλυπτης βίας” προς το πρόσωπό της.

“Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής και συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας , πείσμα και πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχικη ανθεκτικότητα και να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα μίντια. Σήμερα η παθογένεια έχει περάσει στα κοινωνικά δίκτυα”, αναφέρει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη και συμπληρώνει:

“Δέχομαι εδώ κ λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη κ απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την ευρωβουλή. Με λένε πορνη, φασιστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα ,και δεκάδες άλλους σεξιστικους κ κακοποιητικους χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κ δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις”.

Όπως επισημαίνει η Ελεονώρα Μελέτη, σε όλη την πορεία της στην τηλεόραση έχει προσπαθήσει να ασχοληθεί με τέτοιου είδους ζητήματα: “Αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης κ της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται, ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος, και τώρα διεκδικώντας να το κάνω και μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή”.

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η παρουσιάστρια υπογραμμίζει: “Ως θύμα κακοποίησης, και μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη κ πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική και άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν κ να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο.

Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχίας αλλά και εσωτερικευμενου μισογυνισμού ( δυστυχώς, κακοποιητές στη προκειμένη είναι και αντρες και γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα μάται και είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από οποίο ποσοστό και με οποίο μέσο”.

Πηγη: newsbomb


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE