Ξανάρχισαν τα όργανα | Μπαλτάκος σε Ολυμπιακό | “Μόνο Έλληνες διαιτητές”

Share on:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι θα ορίζονται Έλληνες διαιτητές στη Λίγκα μέχρι να απαντήσει η UEFA στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε ότι και η συνέχεια του πρωταθλήματος θα περιλαμβάνει ορισμό Ελλήνων διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτό, σύμφωνα με την ΚΕΔ, συμβαίνει επειδή η UEFA δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημα της Ομοσπονδίας για αποστολή Elite/Α΄ κατηγορίας διαιτητών στα ντέρμπι.

Η Επιτροπή σημειώνει ότι αλλοδαποί διαιτητές θα ορίζονται μόνο όπου είναι δυνατόν, μέσα από το πρόγραμμα ανταλλαγής, όπως είχαν επισημάνει Μπαλτάκος και Μπένετ

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Μπαλτάκου και του Προέδρου της UEFA, κου Ceferin, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντιλαμβάνεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA με ημερομηνία 1η Μαΐου 2023 που να τροποποιεί την απόφαση σχετικά με την “απόσυρση στήριξης” για το θέμα ορισμών Ξένων Αξιωματούχων Διαιτησίας.

Ως εκ τούτου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίζει Έλληνες Αξιωματούχους Διαιτησίας σε αγώνες της Super League 1 και, όπου είναι δυνατόν, ξένους μέσω του “Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας” της UEFA, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας (Άρθρο 35.5) όπως ο τελευταίος επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 30 Ιουνίου 2023».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE