X Factor | Eντυπωσίασε με την ερμηνεία της & το θάρρος της!

Share on:

Αισιόδοξη και αλέγρα, η 22χρονη υποψήφια από την Κεφαλονιά Έλενα Νάσιου πήγε στο «X-Factor» όχι μόνο για να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά και για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Με μία δυνατή ερμηνεία του «Be Italian» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Nine» πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση.

Δείτε την ερμηνεία της:

Η υποψήφια του talent show, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την audition της, την πρόκριση στο bootcamp, αλλά και για την προσωπική της ιστορία.

«Ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι έχει ένα πρόβλημα με την κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να πω σε κάθε άνθρωπο, γιατί δεν είναι μόνο οι κοπέλες που κακοποιούνται, να μην αφήσουν κανέναν να τους επιβάλει ποιοι είναι», ανέφερε με ειλικρίνεια η Έλενα Νάσιου η οποία σπουδάζει υποκριτική.

Όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα της audition της, είπε: «Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τέσσερα “ναι”. Δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εαυτό μου στο 100%. Έχω σίγουρα να διορθώσω πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε ότι κατάφερα να σταθώ και να στηρίξω τον εαυτό μου, πράγμα που μου ήταν δύσκολο να κάνω παλιότερα».

Στην παρέα της εκπομπής μίλησε και για την προσωπική της ιστορία: «Δεν λάμβανα εύκολα καλά σχόλια από τον περίγυρο της ηλικίας μου και αυτό μου είχε δημιουργήσει κάποια κόμπλεξΤώρα νιώθω μια λύτρωση και πιο δυνατή ώστε να προσπαθήσω και άλλα πράγματα και να το κυνηγήσω ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε την συνέντευξη:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE