Βοτανικός | Ένοπλη επίθεση εναντίον 34χρονου-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Share on:

Ραντεβού με κάποιο άλλο άτομο είχε δώσει πιθανότατα ο 34χρονος από την Αλβανία, που στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα δέχτηκε πυροβολισμούς σε ένα παρκάκι επί της οδού Σιδηροκαστρίτου στον Βοτανικό. Κάτι πήγε στραβά στην επικοινωνία τους και ο άλλος άνδρας έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές. Από την έρευνα που έκαναν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών Νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 34χρονος μετά την επίθεση που δέχτηκε, αιμόφυρτος κατευθύνεται πεζός από την οδό Σιδηροκαστρίτου προς την Σπύρου Πάτση, όπου είχε παρκάρει ένα μικρό μαύρο όχημα. Μπαίνει στο αυτοκίνητό του και διανύει μία απόσταση περίπου 150 μέτρων προκειμένου να φτάσει στην Ιερά Οδό. Εκεί σταματάει. Περνάει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., τον εντοπίζει, και τους ζητάει βοήθεια. Μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και ληστειών από τις αρχές.
Οι αστυνομικοί έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας από δύο μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.


Στο σημείο στο οποίο φαίνεται ότι έγινε η συμπλοκή αναζητούν μάρτυρες, ωστόσο εκείνη την ώρα είναι δύσκολο να βρισκόταν κάποιος στο συγκεκριμένο πάρκο.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE