Βόλος| Πατέρας ζητούσε από την 10χρονη κόρη του να γδύνεται μπροστά του

Share on:

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση στον Βόλο, όπου πατέρας ζητούσε από την ανήλικη κόρη του να βγάλει τα ρούχα της και να τρίβεται επάνω του, το 2018.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκε η υπόθεση της ασέλγειας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον πατέρας του. Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών.
Μοναδική μάρτυρας της υπόθεσης είναι η μητέρα που είχε υποβάλλει και την μήνυση. Η ίδια το έμαθε μετά από σχετική εξομολόγηση του ανήλικου αγοριού της, το οποίο είχε δει τον πατέρα του να ασελγεί στην μικρή αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πατέρας ασελγούσε στο παιδί τουλάχιστον 6 μήνες πριν γίνει αντιληπτός. Μόλις η Εισαγγελέας ενημερώθηκε για το περιστατικό, διέταξε την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών. Καταθέσεις έδωσαν η μητέρα, ο ανήλικος γιός και το κορίτσι, που σήμερα είναι στην ηλικία των 14.

Από τότε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί , ενώ η οικογένεια έχασε κάθε επαφή μαζί του.

Αφέθηκε ελέυθερος

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του. Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη 9 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης, και αφέθηκε ελεύθερος. Η Αστυνομία είχε δώσει σήμα τον Απρίλιο για τη σύλληψή του ως φυγόποινου, ενώ και χθες που συζητήθηκε ξανά η υπόθεση της δεκάχρονης με κατηγορούμενο τον πατέρα με την κατηγορία αυτή τη φορά «γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών». Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022.

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για τέλεση σεξουαλικών πράξεων μεταξύ συγγενών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, αλλά για να οδηγηθεί στην φυλακή πρέπει να βρεθεί.

Πηγή:newspaper


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE