Βόλος – Κηφισιά 4-1 | την διέσυρε και την έπιασε στην βαθμολογία

Share on:

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Βόλος επικρατώντας της Κηφισιάς με 4-1 για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη με τον Γκαρσία να πετυχαίνει δύο γκολ πήραν ένα σημαντικό τρίποντο και προσπέρασαν στη βαθμολογία τόσο τον αντίπαλο τους, την ομάδα των Βορείων Προαστίων όσο και τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ, κόντρα σε μια ομάδα που μπήκε “κοιμισμένη” στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, ρίσκαραν αλλά εν τέλει γνώρισαν βαριά ήττα στο Βόλο.

Δύο γκολ σε 11 λεπτά ο Βόλος
Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πετύχει 2 γκολ σε 11 λεπτά και να μπει σε θέση οδηγού με το καλημέρα στο ματς. Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 1′ με την κεφαλιά του Γκαρσία να φεύγει εκτός εστίας. Στο 3′ σε κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα της Κηφισιάς δεν απομάκρυνε σωστά, έγινε νέα σέντρα με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει αλλά η μπάλα έφτασε στον Κόμπα που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 11′ όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά και νίκησε για δεύτερη φορά τον Αναγνωστόπουλο για να γράψει το 2-0 για το Βόλο.

Η Κηφισιά άρχισε να “ξυπνάει” μετά το πρώτο τέταρτο στο ματς. Η πρώτη τελική ήρθε στο 15′ όταν ο Οζέγκοβιτς έκανε το σουτ με τον Κόβατς να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα, Γκαρσία (82′ Μωραϊτης).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Τετέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια (64′ Σολόα), Σναϊντερλαντ (64′ Πρίτσας), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE